Składniki:
polędwica wieprzowa | 500 g |
mozzarella w kulce | 200 g |
szynka szwarcwaldzka | 100 g |
masło klarowane | 2 łyżki |
śmietanka kremowa | 3/4 szkl. |
sos balsamiczny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
polędwica wieprzowa | 500 g |
mozzarella w kulce | 200 g |
szynka szwarcwaldzka | 100 g |
masło klarowane | 2 łyżki |
śmietanka kremowa | 3/4 szkl. |
sos balsamiczny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: