Roladki z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    100 g
  • biały ser

    200 g
  • czosnek

    1 ząbek
  • koperek

    1 łyżeczka
  • mleko

    3 łyżki
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser rozdrabniamy widelcem dodajemy mleko, koperek, sól, pieprz, czosnek i energicznie mieszamy do powstania gładkiej masy. Plastry łososia rozkładamy i smarujemy serem. Zawijamy w rulonik, można podawać z cytryną

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat