Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wieprzowe z oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kotlety schabowe 8 szt.
ser żółty 8 plasterków
szynka 8 plasterków
sałata zielona 8 listków
oliwki zielone z papryką
sól i pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia
mąka 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wieprzowe z oliwkami

Przygotowanie:
Kotlety opłukać, osuszyć, posypać pieprzem i solą i na chwilę odłożyć, po czym utłuc. Następnie układać po kolei podane składniki, zwinąć ciasno w rulon i spiąć wykałaczkami. Obtaczać w mące, rozgrzać tłuszcz na patelni i obsmażyć roladki ze wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 07.10.2016 11:44
smaczny obiad
Bernadeta1 28.09.2016 16:02
mięsko pysznie się prezentuje
Joanna Kryla 28.09.2016 11:38
Rewelacyjne mięsko:)
Janina 27.09.2016 23:45
Pyszności;))
aga3103 27.09.2016 22:23
Ciekawy pomysł, roladki wyglądają bardzo apetycznie :)
Renata9 27.09.2016 22:16
Fajne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak