Składniki:
wieprzowina | 60 dkg |
ser żółty | 4 plastry |
pieczarki | 20 dkg |
olej do smażenia | |
sól | |
mąka | 2 łyżki |
śmietana kwaśna | 50 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
wieprzowina | 60 dkg |
ser żółty | 4 plastry |
pieczarki | 20 dkg |
olej do smażenia | |
sól | |
mąka | 2 łyżki |
śmietana kwaśna | 50 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: