Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z topionym serkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 4 porcje kotletowe
serek topiony śmietankiowy do posmarowania
szczypiorek usiekany 2 łyżki
jajko 1 sztuka
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
mąka pszenna do panierki
rzodkiewka 2 (pokrojona w kostkę)
papryka 2 (pokrojona w kostkę)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z topionym serkiem

Mięso myjemy i rozbijamy.Smarujemy serkiem z jednej strony.Posypujemy rzodkiewką,szczypiorkiem i papryką.Zwijamy w roladki.Spinamy wykałaczką.Panierujemy w mące,rozkłócony jaju z dodatkiem kucharka a na końcu w tartej bułce.Smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 14.06.2013 14:07
Rewelacyjne roladki :)
bogusia19 01.06.2013 14:25
a ja dodam ze nawet bardzo ciekawy
wiola333 01.06.2013 14:04
ciekawy pomysł
dodi 01.06.2013 13:53
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak