Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
szynka wędzona | 4 plastry |
ser żółty | 4 plastry |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
szynka wędzona | 4 plastry |
ser żółty | 4 plastry |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: