Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso drobiowe 1/2 kg
pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
sól
mąka
jajko
bułka tarta pikantna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z pieczarkami

Kroki postępowania

1
Mięso oczyszczamy, mielimy w maszynce do mięsa. Dodajemy przyprawy.
Krok 1 - Roladki drobiowe z pieczarkami foto
2
Pieczarki i cebulę siekamy, podsmażamy na tłuszczu, doprawiamy do smaku. Mięso Delikatnie rozpłaszczamy na dłoni, nakładamy farsz pieczarkowy, odrobinę masła i zlepiamy.
Krok 2 - Roladki drobiowe z pieczarkami foto
3
Roladki panierujemy w mące, rozkłóconym jajku, bułce tartej i smażymy na oleju.
Krok 3 - Roladki drobiowe z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monisia1977 07.12.2012 06:51
pycha
miroslawa 07.12.2012 05:44
pyszne, wyglądają super
V_kuchareczka 06.12.2012 19:04
Rewelacja
Sylwia26 06.12.2012 17:32
mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak