Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki drobiowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa chuda 60 dag
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
margaryna 50 g
filet z kurczaka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: roladki drobiowe

Kroki postępowania

1
Mięso dzielimy tak jak na kotlety, posypujemy wewnętrzną stronę kucharkiem, do środka dajemy także kawałek kiełbasy.
Krok 1 - roladki drobiowe foto
2
Zawijamy roladkę i spinamy wykałaczką.
Krok 2 - roladki drobiowe foto
3
Do naczynia udładamy roladki posypujemy przyprawami dodajemy pokrojoną w kostkę margarynę, pieczemy pod przykryciem 60 minut w 180 stopniach.
Krok 3 - roladki drobiowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 24.09.2012 08:43
mięso, mięsko :) super !
miki47 01.09.2012 19:45
pycha
fijolek91 30.08.2012 13:32
smacznie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak