Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladka z serkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab 1 porcja kotletowa
serek topiony 5 dag.
mąka pszenna do panierki
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: roladka z serkiem

Kroki postępowania

1
Mięso umyć.Rozbić.Posmarować z jednej strony serkiem topionym(smak serka dowolny).
Krok 1 - roladka z serkiem foto
2
Zwinąć w roladkę.Opanierować w mące pszennej,jajku rozmąconym z solą i pieprzem .Następnie opanierować w bułce tartej.
Krok 2 - roladka z serkiem foto
3
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony.
Krok 3 - roladka z serkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 01.05.2013 07:57
Wspaniała roladka :)
Alex_M 04.03.2013 14:46
fajna na obiadek :)
Ewelina47 21.01.2013 21:29
super
Anna169Hosz 04.01.2013 13:50
Zapowiada się smacznie.
babajaga1969 02.01.2013 18:31
smaczne jedzonko
Poison1988 02.01.2013 18:22
wygląda fajnie :)
adelajda 02.01.2013 15:46
ciekawy przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak