Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z kremem i z owocami Leechi
Kroki postępowania
Zostawiam jakieś 2cm pustego biszkoptu aby podczas skręcania krem nie wyszedł nam poza brzegi. Całość zawijam delikatnie.
Biszkopt | |
jajko | 6 |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
sól | |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
Krem: | |
śmietana 30% | 300 g |
mascarpone | 1 opakowanie |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
Leechi | 1 puszka |
Masa śmietankowa | |
czekolada biała | 0,5 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: