Przepis i sposób przygotowania na: Rolada mięsna w cieście francuskim
Kroki postępowania
Bułkę namoczyć w wodzie i odsączyć. Cebule i czosnek drobno posiekać, dodać1 jajko, musztardę, przyprawy i połączyć z odsączoną bułką i mięsem.
mięso mielone | 40 dag |
bułka | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
jaja | 2 szt. |
musztarda | 1 łyżka |
sól do smaku | |
tymianek | 1/4 łyżeczki |
majeranek | 1/4 łyżeczki |
pieprz | |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: