Przepis i sposób przygotowania na: Rolada biszkoptowa
Kroki postępowania
Białka ubić na sztywną pianę , dodać cukier
białko | 3 szt |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1,5 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
ocet | 1 łyżka |
kakao | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1/6 szkl |
mąka | 1/4 szkl |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
brzoskwinie | 2 szt |
mąka | 2 łyżka |
dżem brzoskwiniowy | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: