Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki z ciasta francuskiego.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
miód
mleko do popicia
żółtko jajek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z ciasta francuskiego.

Ciasto francuskie kroimy w trójkąty. Zwijamy je w rogaliki i smarujemy roztrzepanym żółtkiem. Pieczemy około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni. Ja swoje zjadłam z miodem i zimnym mlekiem :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 10.11.2016 15:12
Prawie jak marcińskie na jutrzejsze święto.
Habibi 21.09.2016 13:28
smaczne rogaliczki :)
Grazyna0211 21.09.2016 10:01
apetyczne rogaliki
Babeczka35 21.09.2016 07:06
Prosto i smacznie.
Patrycja33 21.09.2016 00:29
szybkie proste i smaczne
Iwusia 20.09.2016 22:55
bardzo smaczne
ada.la 20.09.2016 21:33
pyszności
bertpvd 20.09.2016 21:22
pyszne rogaliki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak