Składniki:
ryż | 500 g |
biała fasola | 1 puszka |
kapusta włoska | 0,5 szt |
przecier pomidorowy | 5 łyżek |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zioła | do smaku |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
parmezan | 100 g |
ryż | 500 g |
biała fasola | 1 puszka |
kapusta włoska | 0,5 szt |
przecier pomidorowy | 5 łyżek |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zioła | do smaku |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
parmezan | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: