Składniki:
papryka zielona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 200 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżeczka |
Szczypiorek cienki | |
olej | do smażęnia |
papryka czerwona | 1 szt |
ryż do risotto | 100 g |
papryka zielona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 200 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżeczka |
Szczypiorek cienki | |
olej | do smażęnia |
papryka czerwona | 1 szt |
ryż do risotto | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: