Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Boczek pieczony na ostro, odc. 10
Kroki postępowania
Kroimy składniki: cebule w piórka, ząbki czosnku w plastry, chili w cienkie plasterki, cukinię w plastry.
boczek surowy | 360 g |
papryka zielona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula biała | 2 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
cukinia | 1 sztuka (zielona lub żółta) |
miód | 50 ml |
limonka | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
ogóreczki z chili Smak | |
Pieprz czosnkowy mielony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: