rarytas w grzybowej panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wołowa

    600 g
  • olej do smażenia

    3 łyżki
  • pieczarki

    300 g
  • sól do smaku

  • cebulka

    2
  • żółtko jajek

    2
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso upiec. Chleb rozdrobnić, podsmażyć na patelni, roztrzeć. cebulki obrać , posiekać. pieczarki umyć , pokroić. razem z cebulkami włożyć na patelnie z chlebem, przyprawić smazyć 10 min., zdjąć z ognia, lekko przestudzić dodać żółtka. Można dodać sezem i natke pietruszki. Pieczeń wyjąć z piekarnika posmarować musztardą i grzybową panierką pononie wstawić do piekarnika, zrumienić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat