Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello
Krakersy rozłożyć na dnie formy, wyłożyć masę pozostawiając 4 duże łyżki. Przykryć krakersami, rozsmarować resztę masy. udekorować wiórkami kokosowymi
krakersy | 2 opakowania |
mleko | 3 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 2 |
cukier kryształ | 2 łyżek |
wiórki kokosowe | 15 dkg |
margaryna | 1 |
żółtko jajek | 1 |
cukier puder | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: