Przepis i sposób przygotowania na: Quesadilla mexicana
Kroki postępowania
Polecam.
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
fosola czerwona | 1/2 puszki |
kukurydza konserwowa | 1/2 puszki |
fasolka szparagowa zielona | 100 gram |
kukurydza (minikolby) | kilka szt |
ser żółty | 100 gram |
oliwa | 2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
tortilla | 4 placki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: