Przepis i sposób przygotowania na: pyszne mielone ze szpinakiem
Kroki postępowania
Szpinak myjemy, blanszujemy we wrzątku ok 1,5-2 minut. Odsączamy z wody i siekamy.Dodajemy żółtko, dodajemy sól i pieprz, mieszamy.Siekamy czosnek.
szpinak | 20 dag |
sól i pieprz | do smaku |
żółtko jajek | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
mięso | |
mięso mielone | 80 dag |
muszatrda | 1,5 łyzeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
jajko | sztuka |
gałka muszkatałowa | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: