Przepis i sposób przygotowania na: Pyszne ciasto ze śmietnką i migdałami
Kroki postępowania
Smacznego
mąka pszenna | 3 szkl |
cukier puder | 1/2 szkl |
żółtko jajek | 5 szt |
margaryna | 250 gram |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
białko | 5 szt |
cukier puder | 1/2 szkl |
kisiel wiśniowy | 1,5 łyzeczki |
płatki migdałowe | 1 opakowanie |
śmietana 30% | 1 litr |
fix do śmietany | 4 szt |
cukier puder | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: