Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka
Kroki postępowania
Smacznego :)
mąka pszenna | 3 szklanki |
margaryna | 20 dag |
żółtko jajek | 4 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 0,5 szklanki |
śmietana | 2-3 łyżki |
żółtko jajek | 4 szt |
mleko | 1,5 szkl |
cukier | 0,5 szkl |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
margaryna | 0,5 kostki |
masło | 0,5 kostki |
powidła śliwkowe | |
budyń śmietankowy | 1 szt |
białko | 8 szt |
cukier | 1 szklanki |
mąka ziemniaczana | 4 łyżeczki |
orzechy włoskie | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: