Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PUSZYSTA PIANKA

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1
galaretka truskawkowa 2
truskawki świeże
czekolada gorzka

Przepis i sposób przygotowania na: PUSZYSTA PIANKA

galaretki rozpuścić w 2-ch szkl wody .Tężejącą galaretkę ubić na pianę ze schłodzonym mlekiem . Truskawki ułożyć w płaskim naczyniu zalać masą i włożyć do lodówki pod zamrażalnik na ok 2-3 godz . Wierzch posypać tartą czekoladą. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 12.10.2012 00:30
pychota
romanrafal
romanrafal 11.08.2012 09:19
świetne
AURELKA 06.08.2012 13:30
pycha
Mati13 12.07.2012 12:51
pyszny deser
reniatka 25.06.2012 09:35
mniam uwielbiam!
irenka 22.06.2012 15:56
pyszny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak