Składniki:
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
bulion drobiowy | 500 ml |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 1 mała |
czosnek | 2 ząbki |
bułka czerstwa | 1/2 szt |
śmietana 30% | 2 łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
pieprz | |
sól |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
bulion drobiowy | 500 ml |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 1 mała |
czosnek | 2 ząbki |
bułka czerstwa | 1/2 szt |
śmietana 30% | 2 łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: