Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki rybno-dyniowe

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 300 g
jajko
natka piertuszki posiekana 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
Kucharek przyprawa uniwersalna
dynia 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki rybno-dyniowe

Dorsza miksujemy blenderem. Dynię ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki łączymy razem i dokładnie wyrabiamy. Z powstałej masy formujemy pulpeciki i gotujemy około 10 minut w osolonej wodzie z dodatkiem masła lub oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 19.10.2012 18:33
fiu fiu ale dzieło :)
miroslawa 19.10.2012 15:40
fajne
EWI 18.10.2012 16:36
mniam
manaika 18.10.2012 16:32
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak