Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pudding jaglany z czekoladą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 2 szklanki
czekolada mleczna 1 tabliczka
mleko 200 ml
cukier puder 2 łyżki
wiórki kokosowe

Przepis i sposób przygotowania na: Pudding jaglany z czekoladą

Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej w 50 ml mleka.
Dodajemy do ugotowanej kaszy.
Wlewamy resztę mleka i cukier puder.
Miksujemy, przekładamy do pucharków i obsypujemy wiórkami kokosowymi.
Bardzo pożywne ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.09.2015 12:38
Przepyszny deserek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak