pstrąg z zieloną pietruszką i koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg bez głowy i wnętrzności

    5 szt
  • pietruszka zielona

  • koper świeży

  • cytryna

  • czosnek

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ryby umyć, posolić, przyprawić przyprawą do ryb \"nafaszerkować\" posiekaną pietruszką, koperkiem, dodać po 1 ząbku czosnku małym kawałeczku masła,i po jednym plasterku cytryny.
ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zapiekać w piekarniku w tem.180stopni przez ok. 35minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat