Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z zieloną pietruszką i koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 5 szt
pietruszka zielona
koper świeży
cytryna
czosnek
masło

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z zieloną pietruszką i koperkiem

ryby umyć, posolić, przyprawić przyprawą do ryb \"nafaszerkować\" posiekaną pietruszką, koperkiem, dodać po 1 ząbku czosnku małym kawałeczku masła,i po jednym plasterku cytryny.
ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zapiekać w piekarniku w tem.180stopni przez ok. 35minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak