Pstrąg z piekarnika, jak z grila

Pstrąg z piekarnika, jak z grila

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg sprawiony

    2 kg
  • cytryna

    2 szt.
  • przyprawa do grila

    1 paczka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pstrąg z piekarnika, jak z grila

Pstrąga umyć, w środku natrzeć przyprawą do grila, na wierzchu położyć plasterek cytryny(obranej). Posolić i popieprzyć do smaku. Piec w 180 stopniach przez 50-60min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat