Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Pstrąg wędzony

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzony pstrąg
30 dag
kapar
4 łyżka
ogórek konserwowy
1
oliwka
2 łyżka
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg wędzony

Pstrąga pokroić i ułożyć na półmisku. Kapary, oliwki i ogórek pokroić. Wymieszać. Przyprawić sokiem z cytryny. Posypać natką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 08.11.2011 11:21
Polecam gorąco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak