Pstrąg wędzony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony pstrąg

    30 dag
  • kapar

    4 łyżka
  • ogórek konserwowy

    1
  • oliwka

    2 łyżka
  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrąga pokroić i ułożyć na półmisku. Kapary, oliwki i ogórek pokroić. Wymieszać. Przyprawić sokiem z cytryny. Posypać natką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adam12 08.11.2011 11:21
Polecam gorąco

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat