Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
makaron chiński pszenny
30 dkg -
brokul swiezy
1/2 sztuki -
sos sojowy
2 łyzki -
sok z limonki
2-3 łyżki -
kolendra
1 łyżeczka -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
1 szczypta -
cukinia
1 sztuka -
pstrąg
tęczowy filet -
sos chili
2 (słodki)
Przepis i sposób przygotowania Pstrąg tęczowy
Na głębokiej patelni rozgrzać olej ,dodać rybę , kolendrę, sok z cytryny,obsmażać po 2 minuty z każdej strony.Zdjąć rybę z patelni. Na patelnię włożyć cukinię pokrojoną i różyczki brokuła. Zalać sosami sojowym i chili, podsmażać około2-3 minut . Dodać makaron, rybę wszystko wymieszać delikatnie, podgrzewać 1 minutkę. Podawać .
Komentarze (20)
Załaduj więcej komentarzy (10)