Pstrąg tęczowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron chiński pszenny

    30 dkg
  • brokul swiezy

    1/2 sztuki
  • sos sojowy

    2 łyzki
  • sok z limonki

    2-3 łyżki
  • kolendra

    1 łyżeczka
  • Pieprz cytrynowy mielony Prymat

    1 szczypta
  • cukinia

    1 sztuka
  • pstrąg

    tęczowy filet
  • sos chili

    2 (słodki)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu . Rybę oprószyć pieprzem.
Na głębokiej patelni rozgrzać olej ,dodać rybę , kolendrę, sok z cytryny,obsmażać po 2 minuty z każdej strony.Zdjąć rybę z patelni. Na patelnię włożyć cukinię pokrojoną i różyczki brokuła. Zalać sosami sojowym i chili, podsmażać około2-3 minut . Dodać makaron, rybę wszystko wymieszać delikatnie, podgrzewać 1 minutkę. Podawać .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (20)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kejti 03.03.2014 10:00
Pyszne jedzonko,uwielbiam ryby :-)
Aannkaa82 04.01.2014 20:06
Wygląda pysznie i zapewne tak też smakuje :)
Wafelek2601 05.12.2013 16:47
Pięknie podany i bardzo smaczny
Motorek 02.11.2013 13:12
bardzo smaczny
czekoladka_m 18.08.2013 18:29
uwielbiam takie potrawy:)
AURELKA 18.08.2013 16:51
wspaniale podana rybka
Katarzyna59 12.08.2013 09:57
apetyczna rybka
Łukasz15 19.07.2013 09:50
Super rybka
cooleczka 10.07.2013 20:47
fajny pomysł na pstrąga
Bernadeta1 28.06.2013 12:05
ale pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat