Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg łososiowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg łososiowy 1 filet
sok z cytryny 1 łyżeczka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyźeczka
oliwa 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg łososiowy

FIlet z pstrąga pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć na papierze do pieczenia. Oliwę, przyprawę do ryb, pieprz i sok z cytryny wymieszać. Posmarować filety. Pięć 15 minut w temperaturze 190 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kikiriki 14.02.2017 16:17
Wygląda smakowicie
halina17 13.02.2017 20:03
Lubię ryby.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak