Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z ziemniaków i pasztetu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 szt
kiełki rzodkiewki 1/2 opakowania
mini ogóreczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z ziemniaków i pasztetu

Ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy w wodzie z dodatkiem soli morskiej. Po ugotowaniu studzimy obieramy z łupiny i kroimy w plastry. Każdy plasterek smarujemy pasztetem .Dodajemy kiełki rzodkiewki i mini ogórka . Podajemy jako przystawkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agam26 12.12.2012 10:46
ciekawe
iwa643 12.12.2012 08:12
Karnawałowa przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak