Przystawka z fasolki i marchewki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 garść
  • marchewka

    1 szt
  • masło

    1 łyżka
  • tarta bułka

    1 łyżka
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę ,fasolkę kroimy na mniejsze kawałki .Gotujemy z przyprawą uniwersalną do miękkości .Odcedzamy .Na patelni rozpuszczamy masło dajemy ugotowane warzywa mieszamy i dodajemy tarta bułką chwile podsmażamy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 23.02.2012 14:57
Smakowite zdjęcie :)
owocówka 25.11.2011 08:38
mniam
iwa643 25.11.2011 08:36
Doprawiamy pieprzem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat