Przysmak z zielonego groszku i szynki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędlina

    20 dag
  • groszek konserwowy

    5 łyżek
  • keczup

    5 łyżki
  • oliwa

    25 ml
  • natka pietruszki

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędlinę pokroić i połączyć z groszkiem, keczupem i oliwą i chwilę poddusić. Wymieszać z przyprawami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kanu83 07.03.2011 14:02
Rzeczywiście PRZYSMAK:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat