Przepyszne szparagi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

    1 pęczek
  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek posiekać i podgrzać na patelni z oliwą. Dodać szparagi obrane z łyka z odciętymi końcami. Smażyć aż szparagi zmiękną. Podawać na gorąco posypane żółtym serem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 22.01.2012 12:20
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat