Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia, odc. 30. Krem z pomidorów z serem pleśniowym
Kroki postępowania





olej rzepakowy | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki (rozgniecione) |
pomidory | 6 szt. (bez skóry) |
tymianek | 1 łyżeczka |
rosół warzywny | 1 litr |
ser pleśniowy | 100 g |
śmietana kremówka | 100 ml |
pestki dyni | 2 łyżki (prażone) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Pieprz czarny mielony Prymat | (do smaku) |
cukier | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: