Składniki
kostka
kg
g
gramów
dużej łyż.
gniazda
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
królik
4 skoki -
olej rzepakowy
4 łyżki -
Musztarda kremska Prymat
1 łyżka -
miód
1 łyżka -
majeranek
-
cebule
2 szt. -
czosnek
3 ząbki -
por
1 szt. -
rosół z kury
1 l -
śmietana kremówka
200 ml -
Musztarda kremska Prymat
3 łyżki -
mąka pszenna
3 łyżki -
natka pietruszki
1 pęczek -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
tymianek
-
Pieprz biały mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 4: Duszony królik w sosie z musztardą kremską
Kroki postępowania






Suszone zioła typu majeranek, tymianek, rozmaryn warto rozgnieść w palcach, aby jeszcze lepiej wydobyć ich aromat.![]()
Komentarze (1)