Składniki
kostka
g
kg
gramów
mała łyż.
gniazd
mała puszka
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bób
400 g (ugotowany) -
czosnek
4 ząbki (rozgniecione) -
cebula
1 szt. (pokrojona w kostkę) -
olej rzepakowy
3 łyżki -
kolendra
1 pęczek -
rosół z kury Kucharek
1 litr -
boczek
100 g (pokrojone w kostkę) -
Papryka ostra mielona Prymat
1/2 łyżeczki -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
(do smaku) -
Pieprz ziołowy mielony Prymat
(do smaku) -
kwaśna śmietana
4 łyżki (lub jogurt)
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 21. Krem z bobu z kwaśną śmietaną i boczkiem
Kroki postępowania





Komentarze (0)