Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekąska na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa wiejska 20 dag
cebula biała 1,5 sztuki
pomidory bez skóry 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: przekąska na ciepło

Kiełbaske kroimy w pół plasterki,cebule kroimy w drobniutką kostkę a pomidory również w kostkę.Do rądelka wlewamy odrobine oleju wrzucamy cebulkę,dusimy przez chwile nastpnie dodajemy kiełbaskę przykrywamy pokrywką na 5 minut,na końcu dodajemy pomidorki skrojone,doprawiamy dowolnymi przyprawmi co kto lubi,a dodaje odrobine pikantnej przyprawy węgierskiej,jak pomidorki zmiękną,zrobi się sosk pomidorowy to zdejmujemy z ognia i pyszna przekąska na ciepło gotowa,z chlebkiem smakuje wyśmienicie.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 02.06.2013 14:01
szybkie i smaczne
Ada-Gaba 02.09.2012 07:55
dobre
adelajda 25.08.2012 18:55
pyszna !
gusia1000 10.08.2012 20:15
Super.
gusia1000 10.08.2012 20:15
Super.
gusia1000 10.08.2012 20:15
Super.
Wacław 06.08.2012 08:35
smaczna przekąska !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak