Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poziomkowy deser z musli i bitą śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podpłomyki 1/2 opakowania
poziomki 1 szklanka
śmietana 30% 1 szt
cukier 1 łyżka
musli 2 łyżki
czekolada gorzka 3 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Poziomkowy deser z musli i bitą śmietaną

Deser będziemy podawać na podpłomykach ,dostępnych w każdym sklepie. Na początek ubijamy na sztywno zimną śmietanę 30 procentową . Pod koniec ubijania dodajemy troszkę cukru pudru . Po ubiciu łączymy ją z poziomkami . Układamy po 1 łyżce na podpłomykach . Posypujemy poziomkami i musli . Czekoladę ścieramy na tarce i dekorujemy podpłomyki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 08.09.2012 21:15
mniam
marzenciak1985 08.09.2012 21:11
mniam
Anna133 08.09.2012 21:10
lekkie i mega smaczne
manaika 08.09.2012 10:25
pycha
agaK. 08.09.2012 10:12
to jest super
Konczi 08.09.2012 09:29
mniammmmmm
Wiesława1 08.09.2012 08:12
ciekawy
iwa643 08.09.2012 07:44
Smaczny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak