Składniki:
piersi gęsich | 80 dag |
winnych jabłek | 1 kg |
cebule | 2 duze szt |
smalcu | 1 łyżka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżka |
starta gałka muszkatołowa | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 szklanka |
piersi gęsich | 80 dag |
winnych jabłek | 1 kg |
cebule | 2 duze szt |
smalcu | 1 łyżka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżka |
starta gałka muszkatołowa | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: