Przepis i sposób przygotowania na: Pomieszane gołąbki.z sosem kurkowo pieczarkowym
Kroki postępowania
Gołąbki podajemy z sosem. Smacznego
kapusta włoska | 1 szt |
mięso mielone wieprzowe | 50 dkg |
ryż | 1 szkl |
kasza pęczak | 1 szkl |
pieczarki | 40 dkg |
cebula | 1 szt |
olej | |
sól | |
pieprz |
pieczarki | 40 dkg |
kurki | 20 dkg |
cebula | 1 szt |
śmietana 30% | 330 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: