Pomidory faszerowane

Pomidory faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3 łyżki
  • jabłko winne

    1 szt
  • groszek konserwowy

    2 łyżki
  • pomidory

    4 szt
  • jajko

    1 szt
  • ogórek kwaszony

    1 szt
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pomidory faszerowane

Pomidory umyć, odciąć górną część, wydrążyć środki. Pokroić w kostkę ogórek, jabłko i jajko na twardo, dodać groszek, całość wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Sałatę nałożyć w pomidory, a następnie przykryć odciętymi częściami pomidorów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Olaa 01.05.2011 18:50
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat