Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół
szparagówka 20 dag
zielony groszek 1/2 szklanka
seler 1 kawałek
cebula 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
ryż 3/4 szkalnka
sól
pieprz
przecier pomidorowy 3 łyżki
śmietana 3 łyżki
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem

Kroki postępowania

1
Warzywa kroimy w kostkę i gotujemy w rosole.
Krok 1 - Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem foto
2
Dodajemy zielony groszek
Krok 2 - Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem foto
3
Do zupy dodajemy ryż i gotujemy go do miękkości. Dodajemy przecier pomidorowy. Zupę zaciągamy śmietaną.
Krok 3 - Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem foto
4
Doprawiamy do smaku, podajemy z posiekanym koperkiem.
Krok 4 - Pomidorowa ze szparagówką i groszkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 19.06.2013 12:03
takiej pomidorowej jeszcze nie jadłam, chętnie wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak