Składniki:
woda | 1,5 litra |
kości cielęce | 1/2 kg |
włoszczyzna | 1 sztuka |
sól | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | do smaku |
ryż | 1 (ugotowany) |
woda | 1,5 litra |
kości cielęce | 1/2 kg |
włoszczyzna | 1 sztuka |
sól | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | do smaku |
ryż | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: