Składniki:
fasola szparagowa | 25 dkg |
mięso mielone | 30 dkg |
ryż | 3/4 szklanki |
cebula | 1 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
chili | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1,5 l |
oliwa | 1 łyzka |
fasola szparagowa | 25 dkg |
mięso mielone | 30 dkg |
ryż | 3/4 szklanki |
cebula | 1 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
chili | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1,5 l |
oliwa | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: