Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa pasta z ciecierzycy - ekspresowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cieciorka konserwowa 1 puszka
suszone pomidory 6-7 szt + 2 łyżki oleju
pieprz
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa pasta z ciecierzycy - ekspresowa

Ciecierzycę osączamy, przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pomidory, świeżo mielony czarny pieprz i ewentualnie sól. Całość blendujemy na gładką masę.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 18.08.2016 09:06
bardzo dobra:-)
Stenka 06.09.2015 08:56
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak