Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa na rosole

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1 litr
wołowina 50 dkg
śmietana
makaron 1 szkl
przecier pomidorowy 1 łyżka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa na rosole

Kroki postępowania

1
Rosół wlewamy do garnka i doprowadzamy do wrzenia
Krok 1 - Pomidorowa na rosole foto
2
Do gotującego się rosołu dodajemy pokrojone mięsko
Krok 2 - Pomidorowa na rosole foto
3
Następnie dodajemy makaron i gotujemy do miękkości
Krok 3 - Pomidorowa na rosole foto
4
Jak makaron jest miękki dodajemy przecier
Krok 4 - Pomidorowa na rosole foto
5
Dodajemy przecier pomidorowy i śmietanę.
Krok 5 - Pomidorowa na rosole foto
6
Na koniec dodajemy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku
Krok 6 - Pomidorowa na rosole foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.01.2017 11:41
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak