Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podsmażana fasola z marchewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrożona fasolka szparagowa 0,5 kg
marchew 2-3 szt
cebulka 1 szt
olej
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: podsmażana fasola z marchewką

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju następnie dodać rozmrożoną fasolę, chwilę podsmażyć i dodać startą marchew.Wszystko wymieszać z kucharkiem. Dusić około 10 minut co jakiś czas mieszając. Następnie dodać przecier pomidorowy, doprawić solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 04.07.2013 07:48
jeszcze nie jadłam
kuklik 21.03.2013 18:22
wspaniałe danie
cooleczka 23.02.2013 18:21
ciekawy przepis
Rafał3 23.02.2013 17:11
mniam mniam
Boska_Agatka 23.02.2013 17:00
mniam mniam
marta19 23.02.2013 16:43
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak