Składniki:
podgrzybki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
marchew | 2 szt |
ziele angielskie | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
sól | |
Zalewa: | |
sól | 1 płaska łyżeczka |
cukier | 0,5 łyżeczki |
ocet winny | 1 szklanka |
podgrzybki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
marchew | 2 szt |
ziele angielskie | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
sól | |
Zalewa: | |
sól | 1 płaska łyżeczka |
cukier | 0,5 łyżeczki |
ocet winny | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: